Што ако мојот лет доцни повеќе од 5 часа?

 

Ако вашиот лет доцни повеќе од 5 часа, можете да побарате целосно враќање на картата што сте ја платиле и да побарате компензација за доцнење за неправилностите предизвикани од авиокомпанијата. Ве молиме имајте предвид дека ако летот доцни над 3 часа, но помалку од 5 часа, не можете да добиете целосен рефундирање и не можете да барате компензација ако не летате.

Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question