За нас

  1. Home
  2. /
  3. За нас

Ние сме тука да им помогнеме на патниците во воздух

Го поедноставуваме барањето за сите патници кои не се сигурни за своите права, немаат време или немаат експертиза сами да се вклучат во процесот на побарувања. Ние им се спротивставуваме на авиокомпаниите на суд и водиме кампања за националните влади да воведат правични права за воздушно патување. Помогнавме безброј повеќе во нашата борба за правда.

Од нашата основа како стартап во 2021 година, Видора е насочена да им помогне на патниците за нивните права не само во Албанија, туку и пошироко.

Постојано инвестираме во модерна технологија за да ја поттикнеме нашата лесна за употреба веб-страница и да ги направиме тврдењата на нашите клиенти уште едноставни.

Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question