Што ако мојот лет доцни до следниот ден? Дали имам право на повеќе компензација?

Не, доколку поаѓањето се одложи за наредниот ден нема повеќе паушален надомест. Тоа ќе биде 250.400 или 600 евра по патник, но можете да ги искористите предностите на ноќевање и повратен превоз од аеродромот. Вообичаено, авиокомпаниите сами го организираат ноќевањето и трансферите и ве информираат за планираните аранжмани.

Menu
Open chat
1
Ask your question
Scan the code
Ask your question